Olet täällä

Miesten kahden pelin viikon saldona kaksi tappiota

19.11.2018

HNMKY:n miesten joukkue kohtasi keskiviikkona Miesten 1DA - kierroksella sarjakärki Loimaa Bisonsit. Sunnuntaina puolestaan pelattiin paikalliskamppailu Helsingin NMKY:n ja HBA:n välillä. Ottelu Bisonseja vastaan päättyi 89-72 tappioon ja ottelu HBA:ta vastaan 72-87 tappioon.

(kuva Harri Vallila) (kuva Harri Vallila)

 

Vierasjoukkue aloitti ottelun vahvasti vieden ensimmäisen kymmenminuuttisen nimiinsä (18-20). Toisessa erässä Bisons kuroi eron kiinni ja meni ohi. Puoliajalle lähdettiin tilanteesta 43-37. Kolmannella neljänneksellä vierasjoukkue HNMKY oli valmiina pelaamaan ja kirjautti 3. jakson nimiinsä 19-24. Viimeisellä jaksolla kotijoukkueen leveä materiaali oli eduksi ja loppulukemat 89-72.

 

Miesten joukkueen päävalmentaja Timo Saukkolan kommentit ottelusta: "Pelasimme korkealla itseluottamuksella ja korkealla tasolla lähes 35 minuuttia. Bisons sai pienen eron aikaan ja yritimme kuroa ehkä hiukan liian nopeasti eroa kiinni ja ero rapsahti lopussa. Levypallojen häviäminen johti siihen, että emme päässeet omaan koko kentän pelaamiseen pitkässä juoksussa tarpeeksi. Ottelu oli hieno taistelu meiltä, mutta taistelu ei riittänyt lippuun asti. Laajalla rintamalla onnistumiset tuovat itseluottamusta."

 

(kuva Harri Vallila) (kuva Harri Vallila)

Sunnuntain ottelu HBA:ta vastaan puolestaan alkoi tahmeasti. HBA otti kuskin paikan ottelussa ensimmäisen kympin jälkeen numeroin 9-21. Toisella kymmenminuuttisella kotijoukkue heräsi taistelemaan ja puoliajalle lähdettiin numeroista 29-49. Toisen puoliajan HNMKY voitti kolmella pisteellä, mutta HBA piti pintansa johtoasemassa ja voitti ottelun numeroin 72-87.

 

Timo Saukkolan kommentit ottelusta: "Emme saaneet missään vaiheessa ottelun vauhdista otetta. Hba teki hyvää työtä molemmissa päissä kenttää ja olimme ensimmäistä kertaa kauden aikana koko pelin suurissa vaikeuksissa. Meidän intensiteetin ja tilannekovuuden täytyy nousta kohti seuraavaa ottelua. "