Olet täällä

YMCA Golf Challenge pelattiin tänä vuonna Kullo Golfissa

20.08.2024

Tänä vuonna YMCA Golf Challenge järjestettiin jo 11. kerran. Pientä vaihtelua jo perinteeksi muodostuneelle tapahtumalle antoi maisemanvaihdos, kun hyväntekeväisyystapahtuma järjestettiin ensimmäistä kertaa Kullo Golfissa Porvoossa. Kilpailijat saapuivat jo aamutuimaan Kullo Golfiin lämmittelemään ja aamukahvia juomaan. Voittajiksi päivän päätteeksi kruunattiin jo toista vuotta putkeen Accountorin Tom ja Harry Spaak tuloksella -14. Parivaljakko sai hyvillä mielin ottaa vastaan palkinnon hienosta suorituksesta! 

Uusi golfkenttä oli monen osallistujan mieleen. Golfin pelailu metsän siimeksessä oli erityisen mukavaa koripallolegenda Hanno Möttölän ja Namikakasvatti Ville Tahvanaisen mielestä. Möttölä ja Tahvanainen pelasivat yhdessä Team Möttölä joukkueessa. 

YMCA Golf Challengen tuotot menevät Hanno Möttölä -rahastoon, jonka avulla tuetaan Helsingin NMKY:n toiminnassa olevien lasten ja nuorten harrastustoimintaa sosiaalisin ja taloudellisin perustein. Rahasto jakaa myös apurahoja potentiaaliin ja lahjakkuuteen perustuen. 

Alkupuheessaan Hanno Möttölä painotti, kuinka ylpeä hän on siitä, että rahasto kantaa hänen nimeään juuri sen takia, että se mahdollistaa monen lapsen ja nuoren harrastamisen. 

Helsingin NMKY kiittää kaikkia Golf Challengessa mukana olleita yksityishenkilöitä ja organisaatioita kerätystä tuesta!