Olet täällä

Oskari Halminen murskasi voittoon

28.05.2024

Ikaalinen Open -kilpailuista 25. toukokuuta kertyi HNMKY Taekwondon viidelle kisaajalle kolme kultaa, kaksi hopeaa ja mukavia pistesijoja. Tällä kertaa seuran edustajat mittelivät liikesarjoissa ja murskauksessa.

Oskari Halminen (kuvassa keskellä) keräsi kaulaansa kolme helisevää. Aamupäivällä Oskari murskasi veitsikädellä rikki kuusi puulevyä (paksuus 18 mm) ja tuloksena oli kultamitali. Sivupotkulla Oskari potkaisi poikki viisi levyä sijoittuen toiseksi. Oskari jatkoi urakkaansa vielä liikesarjoihin, jossa hän sai hopeaa alle 50-vuotiaissa miehissä.

Päivän kultamitalisaldoa täydensivät liikesarjoissa Sirpa Huuskonen yli 50-vuotiaissa naisissa ja Suvi Toivonen naisten diesel-sarjassa.

Pistesijoilla lähimmäksi mitaleita pääsi kadettipari Monique Ngauv ja Iivari Kiiskinen. He saavuttivat samat kokonaispisteet pronssiparin kanssa, mutta jäivät neljänneksi, koska toisen parin presentaatiopisteet olivat korkeammat.

Liikesarjakilpailijoita valmensi Sirpa Huuskonen.

Ikaalinen Open päätti kevään kisakauden Suomessa. Kiitokset kaikille kevään aikana kisanneille ja tukijoukoille, kesätauko kutsuu.

LIIKESARJAT

Ranking

• kultaa: Sirpa Huuskonen (naiset O50)
  • hopeaa: Oskari Halminen (miehet U50)
  • muut sijat: 4. Iivari Kiiskinen (kadettipojat), Monique Ngauv / Iivari (parit alle 17), 5. Monique (kadettitytöt)